Video nadzor

Video nadzor

Poslovna misija i vizija našeg tima jeste da kompletnim rešenjima, pristupačnim cenama, vrhunskim kvalitetom i profesionalnom korisničkom podrškom, unapredimo bezbednost življenja i uvećamo efikasnost poslovnih procesa naših klijenata.

Fokus poslovanja usmeren je na projektovanje, montažu i održavanje tehničkih, telekomunikacionih sistema,a pre svega sistema video nadzora, alarmnih sistema, protivpožarnih sistema, sistema VoIP telefonije.

Orijentisani ka maksimizaciji korisničke upotrebne vrednosti, razvijamo dugogodišnje poslovne odnose sa trgovinskim, uslužnim i proizvodnim firmama, sa građevinskim sektorom i sa fizičkim licima.

Primarni fokus poslovnih aktivnosti svodi se na:

Projektovanje, montažu i održavanje sistema video nadzora

Projektovanje, montažu i održavanje alarmno zaštitnih sistema i pružanje usluge alarm monitoringa za objekte, vozila i lica

Projektovanje, montažu i održavanje VoIP sistema za digitalni Voice over Internet Protocol telefonski saobraćaj

Projektovanje, montažu i održavanje ostalih sistema tehničke zaštite.

Kamera za auto

Kamera za auto

Ogromna prednost ove mini kamere u odnosu na ostale modele uređaja za praćenje je u tome, što ima ugao snimanja od 140 stepeni (riblje oko) i što radi non stop, snima dok je i na auto punjaču. Kako bi uštedela struju i memoriju, a i vaše vreme koje ćete provesti gledajući snimke, poseduje aktivaciju na pokret (motion detection). Ova izuzetno važna funkcija ce omogućiti efikasno snimanje tokom cele noći jedino u periodu kada se nesto dešava. Ovaj uređaj podržava memorijsku karticu od 32 GB, tako da predstavlja jedan od retkih modela mikro kamera koji mogu snimiti do 50h video materijala.

Kamera za auto je idealno rešenje u slučaju da dodje do saobraćajne nezgode gde će snimljeni audio/video sadržaj poslužiti kao dokazni materijal.