o nama

Dragan Stojanović d.i.a.

DECOR DESIGN
SINERGIJA KVALITETA I TRADICIJE

DECOR-DESIGN nudi detaljno koncipiran dizajn prostora, kroz sintezu svih vrsta dizajna i savremenih tehnologija, koje se jedinstveno primenjuju i definišu na svakom projektu.

Unikatnim dizajnom formiramo prostor ne narušavajući funkcije, fleksibilnost i komfor koji su neophodni korisniku. Stvaramo prostore za život, koji su prijatni, komforni i trajni.

Oslanjamo se na originalne, inovativne i praktične ideje, stvaramo jake i kvalitetne veze sa klijentima kroz pružanje kvalitetne usluge, opremanja i projektovanja.

DECOR-DESIGN pruža punu uslugu, sa ekspertizom u projektovanju hotela, korporativnih kancelarija, bankarskih institucija, klinika... Arhitektonsko planiranje i dizajniranje–umetnik i arhitekta, jeste jedinstvena kombinacija veština koja donosi sa sobom idealnu osnovu za mnoga rešenja, kombinujući arhitektonsku preciznost i umetničku kreativnost da bi ispunila sve vaše želje. Arhitektura, planiranje i koncepti unutrašnjeg dizajna – namenjeni vanrednim projektima jesu pokretačka filozofija preduzeća DECOR-DESIGN.

  • Master (Glavno) planiranje
    Komunikacija je ključ za uspešan dizajn.
  • Kreativni dizajn
    Zavisno od toga šta želite da postignete, mi razvijamo dizajnerski plan u realnom vremenskom okviru. Radićemo zajedno na prostornom planiranju, kao i na odabiru boja, materijala, tekstura, nameštaja, umetničkih dela i asesoara.
  • Detaljno razmatranje vašeg budžeta
    Ako artikli na vašoj listi želja prevazilaze vaš budžet, mi ćemo vam sugerisati moguće alternative koje će zadovoljiti vaša očekivanja. Tokom godina izgradili smo reputaciju da trošimo novac naših klijenata kao da je naš.

Napravili smo selekciju renomiranih i već dokazanih proizvođača repromaterijala iz Italije, Austrije i Nemačke.. Potrudili smo se da našim potencijalnim klijentima ponudimo kvalitetan, lep i funkcionalan nameštaj po najpristupačnijim cenama, i da lepezom naše ponude obuhvatimo sve što je jednom domu ili poslovnom prostoru potrebno.

Od kuhinjskih elemenata, preko garnitura, ležajeva do plakara i kancelarijskog nameštaja.. Kao i što nas slogan govori… Sve za nameštaj i nameštaj za sve!

Pa stoga vam toplo preporučujemo da nas pozovete ili prošetate se do nas i odaberete nameštaj za vaš stan ili kancelariju. U roku od 48h dobijate besplatnu 3D prezentaciju tako da možete unapred sagledati vaš prostor i pre nego što se opremanje izvede, čime izbegavate eventualne propuste u organizaciji enterijera.