Elektronika

Elektronika

Osvojili smo proizvodnju LED displeja najnovije tehnologije sa ogromnim mogućnostima. Od ispisa raznog teksta, sa mnoštvo, različitih fontova, prikazom jednostavnijih animacija pa sve do velikih LED panoa koji mogu prikazivati punu grafiku. Isto tako proizvodimo LED displeje sa jednim bojom (crvena, plava, zelena ili žuta), preko trobojnih displeja gde korisnik određuje boju kojom će displej ispisivati (CRVENA, ZELENA ili ŽUTA), pa sve do LED displeje koji mogu prikazati sve boje FULkolor.

Tekstualni sadržaj se može lako i brzo menjati. računarom ili preko USB. što zavisi od vrste reklame.

Kapacitet teksta je ogroman (ukupan broj znakova smešten u memoriju).

Bitna karakteristika svih ovih reklama (displeja) je izuzetno mala potrošnja energije, što je važno jer je reklama predviđena za kontinuiran rad (24 časa/dan , 365dana/godinu). U ove displeje ugrađujemo SUPER LED DIODE visokog sjaja, što omogucuje izuzetno dobru vidljivost pri dnevnom svetlu (čak i kada je displej postavljen na sunčanoj strani).

Po želji kupca u reklame se ugrađuju temperaturni senzori pa reklama može ispisati trenutnu temperaturu.

Svi displeji imaju ugrađene digitalne časovnike sa odgovarajućom baterijom, tako da se brojanje vremena nastavlja i nakon nestanka električne energije. Dakle, pri ponovnom dolasku napajanja, nije potrebno nikakvo podešavanje, vreme je i dalje tačno.

Naši reklamni displeji se pakuju u različite tipove okvira. Najčešće su pakovani u Al okvire različitih profila. Moguće je reklamni displej pakovati i u druge varijante okvira kao što su: mesing, plastika, inox i dr.

Pored LED displeja vršimo izradu saobraćajnih i sportskih semafora.