Dizajn nameštaja

Dizajn nameštaja i kuhinja

1. Dizajn nameštaja prema dimenzijama Vašeg prostora

U prvom koraku je potrebno da precizno izmerite svoj prostor i pokušate da vizualizujete kako će on izgledati kada bude gotov. Ukoliko ste u mogućnosti, preporučujemo vam da potražite pomoć unutrašnjeg dekoratera, arhitekte ili majstora koji ce vam pomoći da kompletirate projekat. Odaberite materijale i boje iz kataloga (možete nas posetiti ili pogledati dekore u nasem online katalogu), odlučite se za vrstu pratećih elemenata (ručice, točkići i ostali okov) i zajedno sa svojim stolarom napravite detaljne dizmenzije za svaki deo nameštaja. Ukoliko bude potrebno, pružićemo savetodavnu podršku za pravilno iskorišćenje prostora.

2. Sečenje prema merama klijenta

Napravite porudžbinu. Naše ljubazno osoblje će vaše mere detaljno pregledati i pomoći vam da za sve potrebne elemente potrošite najmanju količinu materijala. Svi elementi vašeg budućeg nameštaja će zatim biti detaljno isečeni i pripremljeni za montažu. Koristimo CNC opremu najnovije generacije i u stanju je da precizno proizvede svaki element po želji kupca bez obzira na krivine, dimenzije i posebne zahteve.

3. Dodatna obrada

U dogovoru sa vama ili vašim majstorom, možemo izvršiti i dodatnu obradu svih materijala, ravno i krivolinijsko kantovanje ABS trakom, bušenje, presovanje, ugradnju okova i sve sto će vam kasnije pomoći da brzo i lako montirate nameštaj u svom prostoru.

4. Prevoz materijala do adrese kupca

Po dogovoru sa vama, pripremljen materijal ćemo dostaviti na vašu adresu.

5. Montaža

Sve pripremljene elemente montirajte u prostor prema svojim planovima. Ukoliko niste vični da ovo sami uradite, konsultujte ili koristite usluge DECOR DESIGN-a.

Uživajte u svom novom komadu nameštaja ili kuhinji. Bićete zadovoljni. Ne samo sto ćete dobiti nameštaj po meri koji će se idealno uklopiti u vaš prostor, nego ćete uštedeti značajna sredstva jer njegova ukupna cena moze biti i do 80% niža od gotovih rešenja koja se nude na tržištu.